{:en}In case you are sitting at home and follow the Icehorse Festival via screen, it is Iben Andersens voice that is guiding you competently through the tests.

Iben has earlier been co-comentator at the livestream for Istølt in Frederikshavn and has now joined the Icehorse Festival team. She gained her expertise during a long riding career, during which she has among other been part of the Danish nationalteam.

During the weekend Iben will be visited by different professional riders as co-comentators. Over the days you can e.g. meet Julie Christiansen, Trine Risvang and Anne Sofie Nielsen.

Together with her co-commentators Iben will try to answer all your (Icehorse related) questions, so if there’s something you want to know or don’t really understand, just ask via our Facebookside.

So if you don’t have the possibility to be in Herning this weekend, don’t forget to follow the livestream HERE.{:}{:da}Hvis du sidder derhjemme og følger med i Icehorse Festival på skærmen, så er det Iben Andersens sprøde røst, der kyndigt guider dig igennem begivenhederne.

Iben har tidligere været medkommentator på livestreamet fra Istølt i Frederikshavn, og nu er hun altså tovholder på posten ved Icehorse Festival. Og du kan roligt sætte din lid til Iben, for hun ved, hvad hun taler om. Iben har flere gange representeret den danske landshold og har bl.a. en sølv- og en bronzemedalje i bagagen.

I løbet af weekenden får Iben besøg af flere professionelle ryttere, som vil fungere som medkommentatorer og være med til at skabe lidt ping-pong, så livestream-seerne virkelig kan få noget for deres penge. I løbet af stævnet kan du fx møde Julie Christiansen, Trine Risvang og Anne Sofie Nielsen.

I samråd med sine medkommentatorer kan Iben svare på stort set alle spørgsmål (i hvert fald relateret til Icehorse Festival), så hvis der er noget, du undrer dig over, skal du ikke tøve med at stille hende spørgsmål. Du kan skrive til hende gennem vores Facebook-side.

Har du ikke mulighed for at være i Herning hele weekenden, men vil ikke gå glip af spændingen, så kan du følge med på livestreamet HER.{:}