{:en}There is a new lead in the Stutteri Svennebjerg V.1 class! Johanna Beuk and Tigull vom Kronshof took the first place from Steffi Svendsen and Jarl frá Miðkrika with a score of 7,33. But there are still over 10 riders left, so we are excited to see the rest.

Follow all the results live here.

Pictures by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}Johanna Beuk og Tigull vom Kronshof har netop lagt sig i spidsen for V1 udtagelsen med karrakteren 7,33.
Om Johanna og Tigull kan holde pladsen får vi snart at vide, for nu er der kun 12 ryttere tilbage i dagens sidste udtagelse.

Følg alle liveresultaterne her.

Pictures by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de}Es gibt eine neue Führung in der Stutteri Svennebjerg V.1! Johanna Beuk und Tigull vom Kronshof haben den ersten platz von Steffi Svendsen und Jarl frá Miðkrika mit einer Note von 7,33 übernommen. Es sind allerdings immer noch über 10 Reiter übrig, es bleibt also spannend.

Alle Ergebnisse können live hier verfolgt werden.

Pictures by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}