{:en}It’s getting late in Herning, but we are still going strong. The second part of the Stutteri Svennebjerg V.1 class is on and there are still nearly 20 horses and riders who are waiting for their turn on the ovaltrack. Up to now Steffi and Jarl are still in the lead.

Pictures by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}Nu er det ved at være sent på dagen, men der er stadig fuld gang i den her i hallen! Anden del af V1 er i fuld gang, og der er næsten 20 heste tilbage, som du kan glæde dig til at se. Indtil videre har Steffi og Jarl stadig førertrøjen, men alt kan ske endnu.

 

Pictures by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de}Es wird langsam spät in Herning, hier ist das aber kein Grund müde zu werden. Momentan läuft der zweite Teil der Stutteri Svennebjerg V.2 Prüfung und es warten noch ca. 20 Pferde und Reiter darauf, ihre Runden auf der Ovalbahn drehen zu dürfen. Bis jetzt sind immer noch Steffi und Jarl in Führung.

Pictures by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}