{:en}The last rider of the Equinordic V.2 preliminary round has just left the track and it has been exciting until the end. In the second last round Søren Madsen rode to the first place together with his horse Gustur frá Rauðalæk. They reached 6,43 points and are now sharing the pole position with Anne Stine Haugen and Draumur fra Høje Sandbjerggård, who got the same points. We are looking forward to seeing them again in the A-final on Sunday at 1.40pm. The B-final will be held at 8.45am on Sunday.

You can further on follow all the results HERE.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}Den sidste rytter i klassen Equinordic V.2 udtagelse har forladt banen og det har været spændende lige til det sidste! I det sidste heat red Søren Madsen sig til en først plads på hingsten Gustur fra Rauðalæk. De fik en samlet score på 6.43 og deler nu føringen sammen med Anne Stine Haugen og Draumur fra Høje Sandbjerggård. Vi ser meget frem til at se dem igen i A-finalen på søndag kl. 13.40. B-finalen bliver afholdt søndag formiddag kl. 08.45.

You can further on follow all the results HERE.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de}Der letzte Reiter der Equinordic V.2 Vorrunde hat gerade die Bahn verlassen und es war spannend bis zum Ende. In der vorletzten Runde ritt Søren Madsen zusammen mit seinem Pferd Gustur frá Rauðalækin Führung. Sie bekamen eine 6,43 und teilen sich nun den ersten Platz mit Anne Stine Haugen und Draumur fra Høje Sandbjerggård, welche die gleiche Note bekommen haben. Wir freuen uns die beiden am Sonntag im A-Finale um 13.40 Uhr wiederzusehen. Das B-Finale findet um 8.45 am Sonntag statt.

Ihr findet weiterhin alle Ergebnisse live HIER.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}