{:en}You have seen all the handsome helpers in their Icehorse jackets and wonder where you can get one, too? Then take a look at the Freka booth in our exhibition area! There you can buy your own Icehorse outfit. Many different shirts, jackets and hoodies in different colors are waiting for you!

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}Du har måske set alle de frivillige hjælpere gå rundt i flotte Icehorse jakker og tænkt, hvor kan jeg mon få sådan én? Hvis du tager et smut forbi Freka booth i shoppingområdet, har du mulighed for at købe dit helt eget outfit. Udvalget er stort i både T-shirts, jakker og hoodies i flere forskellige farver og de venter kun på dig!

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de} 

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}