{:en}Dinnertime is coming closer – remeber to visit all the different restaurants you can find in Hall M! Here at the Icehorse Festival no one has to go home hungry. You can get nearly everything from burgers, to sushi to nordic tapas.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}Spisetid nærmer sig – husk at besøge alle de forskellige restauranter der er at finde i hal M! Her til Icehorse Festival er der ingen der må gå sultne hjem! Du kan nemlig få nærmest alt hvad hjertet kan begære ligefra burgere til sushi til nordisk tapas.

 

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de}Die Zeit für das Abendessen kommt näher – denkt daran all die unterschiedlichen Restaurants in Halle M zu besuchen! Hier beim Icehorse Festival muss keiner hungrig nach Hause gehen. Ihr bekommt fast alles von Burgers über Sushi bis hin zu nrdischen Tapas.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}