{:en}It is Friday morning in Herning, the second day of the Icehorse Festival has already started and we are looking forward to a lot of great horses today. The first class is the Højgård Hesteklinik T2 and the first rider on the track was Desirée Alameri with her horse Þeyr fra Guldbæk, they received 6,50 points.

Picture (from yesterday’s T4)  by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}Det er fredag morgen i Herning, og Icehorse Festivals anden dag er allerede godt i gang. Vi glæder os til at se en masse flotte heste og dygtige ryttere. Dagens første udtagelse er Højgård Hestekliniks T2, og den første rytter på banen i dag var Desirée Alameri med hesten Þeyr fra Guldbæk. De to red et flot program og fik karakteren 6,50 total.

 

Billede (fra gårdsdagens T4) af: Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de}Es ist Freitag Morgen in Herning, der zweite Tag des Icehorse Festival hat bereits begonnen und wir freuen uns darauf heute wieder viele tolle Pferde zu sehen. Die erste Prüfung ist die Højgård Hesteklinik T2 und die erste Reiter auf der Bahn war Desirée Alameri mit ihrem Pferd Þeyr fra Guldbæk, sie erreichten eine 6,50.

Picture (from yesterday’s T4)  by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}