{:en}The Højgård Hesteklinik T.2 is over and Nils-Christian Larsen is in the first place after the preliminary round together with his horse Pistill frá Litlu-Brekku with a score of 7,33, followed by Steffi Svendsen with Víðir frá Lynghaga 7,07. Congratulations!

Soon we are going to start with the F1 class.

You can follow all the results HERE.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}Nu er dagens første udtagelse færdig, og den sidste T2-hest har forladt banen. Efter udtagelsen fører Nils-Christian Larsen Højgård Hestekliniks T.2 med hesten Pistill frá Litlu-Brekku. De fik den samlede karakter 7,33.

I A-finalen skal vi desuden se Steffi Svendsen og Víðir frá Lynghaga (7,07), Stephan Michel og Hafþór frá Sólvangi (6,90), Mette Camilla Moe Mannseth og Störnustæll frá Dalvik (6,90), Søren Madsen og Skinfaxi fra Lysholm (6,83) samt Dennis Hedebo Johansen og Sindri frá Helgatúni (6,90).

A-finalen i Højgård Hestekliniks T2 bliver afholdt søndag kl. 10.55.

Snart er vi tilbage med udtagelsen i Icehorse F.1.

Du kan følge med i liveresultaterne HER.

Picture  by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de}Die Højgård Hesteklinik T.2 ist vorbei und Nils-Christian Larsen ist zusammen mit seinem Pferd Pistill frá Litlu-Brekku nach der Vorrunde auf dem ersten Platz mit einer Note von 7,33 – gefolgt von Steffi Svendsen und Víðir frá Lynghaga mit 7,07. Herzlichen Glückwunsch!

Bald beginnt als nächstes die F1 Prüfung.

Alle Ergebnisse können live HIER verfolgt werden.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}