{:en}You haven’t made it to Herning until now? Hurry up, there is a lot to see. Right next to the track you can find many different exhibitors with great offers. So you can shop as long as you want without missing anything of the competitions!

 

Pictures by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}Er du ikke nået til Herning endnu? Så skynd dig at hoppe i bilen og kør hertil – her er MEGET at opleve! Lige ved siden af banen finder du alle de forskellige udstillere med spændende tilbud. Det betyder altså at du kan shoppe lige så meget du vil uden at gå glip af konkurrencen.

 

 

Billeder af Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de}Ihr seid immer noch nicht in Herning angekommen? Dann beeilt euch, es gibt viel zu sehen. Direkt neben der Ovalbahn findet ihr die große Shoppingfläche mit vielen verschiedenen Ausstellern und tollen Angeboten. Ihr könnt also so lange shoppen wie ihr möchtet ohne etwas von den Prüfungen zu verpassen!

 

Pictures by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}