{:en}The first 14 riders of the Eques T.1 preliminary round have now showed us their presentations and it has been a real joy to watch them! At the moment Søren Madsen is in the lead with his horse Snorri fra Enighed and a score of 7.57, followed by Steffi Svendsen and Fjölnir frá Akureyri with a score of 7,43.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:da}De første 14 rytter af Eques T.1 udtagelse har nu vist deres ridt og det har været en sand fornøjelse af overvære. I øjeblikket ligger Søren Madsen i spidsen med han flotte hingst Snorri fra Enighed med score på hele 7.57, efterfulgt af Steffi Svendsen og Fjölnir frá Akureyri med en score på 7.43.

 

Billeder af Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}{:de}Die ersten 14 Reiter der T.1 Vorrunde haben inzwischen ihre Pferde vorgestellt und es war eine Freude sie zu sehen! Momentan führt Søren Madsen die Klasse mit seinem Pferd Snorri fra Enighed und einer 7.57 an, gefolgt von Steffi Svendsen und Fjölnir frá Akureyri mit einer 7,43.

Picture by Töltaren – Fotograf Sofie Lahtinen Carlsson{:}