Vinderne i Hrímnir Futurity klasserne er fundet! For første gang har vi afholdt Futurity klasser til Icehorse Festival 2019. Lørdag blev Hrímnir Futurity Four Gait og Five Gait afholdt i Equsana Arena, hvor vi fandt de første vindere og søndag formiddag blev de bedste Futurity Tølt heste fundet.

Vi har set unge talentfulde 5 års og 6 års heste blive vist frem, hvor dommerne lægger vægt på bevægelse, flow, takt, balance, smidighed, afslappethed, form, harmoni og generelt indtryk. Dommerne fokusere på det bedste, der præsteres samt hestens udviklingspotientale. Der gives karakter for generel præsentation som dækker over form, harmoni og generelt indtryk (man kunne også kalde det x-faktor), og gives sidestillet med bedømmelsen af gangarterne. Sikke et niveau vi har set af flotte unge heste!

Vinderen af Hrímnir Futurity Five Gait for 5 års heste:
Tenor fra Hvammi og Jeanette Holst Gohn

Vinderen af Hrímnir Futurity Four Gait for 5 års heste:
Ás fra Debelmose og Søren Madsen

Vinderen af Hrimnir Futurity Tølt for 5 års heste:
Hannibal fra Højgaarden og Søren Madsen

Vinderen af Hrímnir Futurity Five Gait for 6 års heste:
Hákon fra Engholm og Søren Madsen

Vinderen af Hrímnir Futurity Four Gait for 6 års heste:
Orka fra Stugudal og An-Magritt Morset Hegstad

Vinderen af Hrimnir Futurity Tølt for 6 års heste:
Dísa frá Haukholtum og Kristian Tofte Ambo