Til publikum

Kære publikum ved Icehorse Festival 2020

For at begrænse udbredelsen af Corona virus – Covid-19 opfordrer regeringen til at alle arrangementer med over 100 mennesker bliver udskudt eller aflyst i marts. I lyset af den skærpede situation hvor smittespredningen tager fart, samt at vi skal begynde eventets opbygning allerede d. 28.3, må vi tage vores del af ansvaret – derfor er Icehorse Festival desværre aflyst.

Vi refunderer din billet i løbet af uge 12, men pga administrative omkostninger fratrækkes 30 kr af det trukne beløb pr billet/campingplads/VIP. Vi håber på jeres forståelse. Hvis det giver anledning til spørgsmål eller problemer, så kontakt os direkte på info@icehorsefestival.com

Pengene bliver indbetalt på den konto, der er tilknyttet det kort, du har anvendt til billetkøbet. Har du skiftet bank siden købet og hvis dine penge ikke er kommet retur, så henvend dig til info@sporti.dk.

Vi vil gerne takke for den store opbakning og varme, vi har mødt i forbindelse med aflysningen af Icehorse Festival 2020. Vi havde selv glædet os ufattelig meget til en stor is-heste-fest med jer til april.

Vi takker også vores samarbejdspartnere og leverandører for den store forståelse og støtte.

Så hurtigt det er muligt, offentliggør vi datoen for Icehorse Festival 2021. 

Pas på jer selv og hinanden! <3

Bedste hilsner 
ICEHORSE FESTIVAL
Lone Bertelsen, Rasmus Møller Jensen og Stine Sandahl

———————— 

Til ryttere

——–

Kære deltager ved Icehorse Festival 2020

For at begrænse udbredelsen af Corona virus – Covid-19 opfordrer regeringen til at alle arrangementer med over 100 mennesker bliver udskudt eller aflyst i marts. I lyset af den skærpede situation hvor smittespredningen tager fart, samt at vi skal begynde eventets opbygning allerede d. 28.3, må vi tage vores del af ansvaret – derfor er Icehorse Festival desværre aflyst.

Vi refunderer din tilmelding i løbet af uge 12, men pga administrative omkostninger fratrækkes 30 kr af det trukne beløb pr tilmelding. Vi håber på jeres forståelse. Hvis det giver anledning til spørgsmål eller problemer, så kontakt os direkte på info@icehorsefestival.com

Pengene bliver indbetalt på den konto, som er tilknyttet det kort, du har anvendt til billetkøbet. Har du skiftet bank siden købet og hvis dine penge ikke er kommet retur, så henvend dig til info@sporti.dk.

Flere har spurgt om man kan beholde sin plads til næste år. Det kan vi desværre ikke tilbyde, da det er administrativt og økonomisk for stor en byrde. Men vi arbejder på at optimere tilmeldingsprocessen til næste år og håber at se jer alle i 2021.

Vi vil gerne takke for den store opbakning og varme, vi har mødt i forbindelse med aflysningen af Icehorse Festival 2020. Vi havde selv glædet os ufattelig meget til en stor is-heste-fest med jer til april.

Vi takker også vores samarbejdspartnere og leverandører for den store forståelse og støtte.

Så hurtigt det er muligt, offentliggør vi datoen for Icehorse Festival 2021.

Pas på jer selv og hinanden og nyd jeres heste!

Bedste hilsner ICEHORSE FESTIVAL Lone Bertelsen, Rasmus Møller Jensen og Stine Sandahl